Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII – CONTRACT

Termenii si conditiile mentionate mai jos constituie prevederi contractuale si au valoare de contract valabil incheiat intre SC LUCKY NEXTEL SRL si orice client care utilizeaza serviciile site-ului https://adagiopizza.ro.

SC LUCKY NEXTEL SRL si site-ului https://adagiopizza.ro nu vor procesa nicio comanda primita de la niciun client/utilizator al site-ului https://adagiopizza.ro fara ca acest client sa accepte, prin bifarea casutei respective, acest contract („Termeni si conditii”). Folosirea, incluzand vizualizarea sau comandarea produselor de pe site-ul https://adagiopizza.ro, implica deplina acceptare a termenilor si conditiilor mentionate mai jos.

INTRODUCERE

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului https://adagiopizza.ro, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Acest site este intretinut si administrat de societatea LUCKY NEXTEL SRL (vedeti mai jos datele de identificare).

Nume companie SC LUCKY NEXTEL SRL
Nr. inreg. Reg. Com.: J28/131/2011
C.I.F.: RO 28143515
Telefon 0768 828 918

Adresa de mai sus este valabila atat pentru locul de desfasurare al activitatii, cat si pentru locul unde se pot primi reclamatii. Administratorul site-ului, LUCKY NEXTEL SRL, isi asuma dreptul de a face orice modificari ale acestor prevederi („Termeni si conditii”), orice modificari ale site-ului https://adagiopizza.ro (modificari de structura, de continut precum si orice alte modificari), de a intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-lui, fara notificarea prealabila a utilizatorilor site-ului https://adagiopizza.ro. In acest sens, LUCKY NEXTEL SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, imbunatatiri, upgrade-uri, etc., de orice fel. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu garantam si/sau confirmam sub nicio forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo. Accesand pagina „Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

INREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA SI COMPORTAMENTUL DE MEMBRU

Utilizatorul se obliga sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pentru o perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciilor oferite de noi fara nicio notificare prealabila.

SC LUCKY NEXTEL SRL ofera utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica partial, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC LUCKY NEXTEL SRL, fara acordul scris al acesteia. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului nostru sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului nostru si va face obiectul unei plangeri penale impotriva persoanelor care au incercat oricare din aceste actiuni.

SC LUCKY NEXTEL SRL prin site-ul https://adagiopizza.ro accepta comenzi numai de la persoane care au implinit 18 ani. Aceasta limita de varsta nu se aplica la crearea unui cont de utilizator.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului https://adagiopizza.ro (incluzand, dar fara a se limita la: texte, imagini, logo-uri, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, design web, programe, etc.) este proprietatea LUCKY NEXTEL SRL si/sau a furnizorilor sai si/sau a partenerilor sai si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea industriala si intelectuala.

Folosirea, fara acordul scris explicit al LUCKY NEXTEL SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Orice reclamatie si/sau problema legata de respectarea drepturilor de autor in legatura cu intreg continutul site-ului https://adagiopizza.ro pot fi semnalate printr-un email trimis pe adresa comenzi@adagiopizza.ro.

RESPONSABILITATI PRIVIND SITE-UL SI PRODUSELE. GARANTIA PRODUSELOR. DECLINAREA RESPONSABILITATII

SC LUCKY NEXTEL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt continut al site-ului https://adagiopizza.ro.

SC LUCKY NEXTEL SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este complet si corect. In eventualitatea in care pretul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC LUCKY NEXTEL SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Clientul are dreptul sa renunte la comanda daca noile conditii il nemultumesc si daca respectiva comanda nu a fost livrata.

SC LUCKY NEXTEL SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe https://adagiopizza.ro sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, culorilor, fara o notificare prealabila de catre producatori.

SC LUCKY NEXTEL SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

SC LUCKY NEXTEL SRL nu poate fi facuta responsabila si nici nu garanteaza, in niciun fel, pentru functionarea site-ului, pentru informatiile si continutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.

ALERGENI

IN ATENȚIA CONSUMATORILOR!

Unele produse din meniul nostru pot contine alergeni. In cazul in care sunteti intolerant/ alergic la un ingredient, inainte de a comanda orice preparat din meniul nostru consultati lista cu ingredientele continute de preparate.

LISTA ALERGENI:

 • Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora);
 • Crustacee si produse derivate – nu este cazul;
 • Oua si produse derivate;
 • Peste si produse derivate;
 • Arahide si produse derivate – nu este cazul;
 • Soia si produse derivate – nu este cazul;
 • Lapte si produse derivate (inclusive lactoza);
 • Fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus Communis L.), alone de padure (Corylus Avellana), nuci (Juglans Regia), anacarde ( Anacardium Occidentale), nuci Pecan (Carya, ILLInoiesis, Wangenh., K.Koch), nuci de Brazilia (Bertholletia Excelsa), fistic (Pistacia Vera), nuci de Macadamia si nuci OueensLand (Macadamia Ternifolia) si produse derivate – nu este cazul;
 • Telina si produse derivate;
 • Mustar si produse derivate;
 • Seminte de susan si produse derivate;
 • Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/litru;
 • Lupin si produse derivate;
 • Moluste si produse derivate.

PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pe site. Pretul transportului este cel afisat in comanda inainte de finalizarea acesteia. Comanda minima este de 50 RON, pentru comenzi cu valoare mai mica de 50 RON se percepe o taxa de transport in valoare de 5 RON. Produsele oferite prin https://adagiopizza.ro pot varia in functie de disponibilitate.

MODALITATI DE PLATA A PRODUSELOR

Numerar sau ramburs la primirea comenzii

Achitati contravaloarea comenzii catre livratorul nostru in momentul primirii comenzii la adresa indicata de dumneavoastra.

Plata prin card online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele NETOPIA Payments. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că NETOPIA Payment nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. In momentul in care ati facut o precomanda pe site-ul nostru, contravaloarea acesteia va fi blocata in contul dumneavoastra. Dupa finalizarea tranzactiei, pe extrasul dumneavoastra de cont, aceasta va putea fi identificata cu numele ADAGIO. In cazul in care expedierea precomenzii nu este posibila, suma va fi deblocata imediat in momentul in care se constata aceasta situatie (maxim 30 de zile, conform legilor in vigoare). Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul securizat de plata online, va rugam sa accesati pagina partenerului nostru NETOPIA Payments.

TRANSPORT SI LIVRARE

Program preluare comenzi: 08:00 – 20:45, Luni-Duminica.

Produsele comandate se livreaza pe raza orasului Slatina, judetul Olt. Pentru comenzi in afara localitatii va rugam sa ne telefonati inainte de a plasa comanda, iar in functie de marimea comenzii, gradul de incarcare al bucatariei si distanta fata de aria de livrare, va vom spune daca putem prelua comanda si in ce conditii (termen de livrare, taxa de transport in functie de distanta). Restaurantul isi rezerva dreptul ca in timp de 15 minute de la primirea comenzii sa anuleze comenzile care nu respecta criteriile mentionate mai sus (cu informare telefonica sau pe e-mail).

Termenul de livrare este de minimum 30 de minute pentru zonele imediat apropiate restaurantului nostru.
In conditiile in care sunt multe solicitari in acelasi interval orar, termenul de livrare poate ajunge la 40-60 de minute.

Comenzile plasate pe site-ul https://adagiopizza.ro vor fi preluate in ordinea primirii acestora. Intre doua comenzi plasate simultan pe site-ul https://adagiopizza.ro si telefonic, prioritate in executie si livrare va avea cea de pe site.

Va rugam sa luati la cunostinta faptul ca vom face orice este posibil pentru a respecta termenul de livrare specificat la plasarea comenzii. Cu toate acestea, termenele de livrare pot fi afectate de factori in afara controlului acestora si, prin urmare, nu pot fi garantate. Va vom informa imediat daca luam cunostinta de o intarziere neasteptata.

RETUR

Produsele perisabile nu se pot returna. In cazul in care produsele au fost livrate gresit acestea pot fi returnate, iar suma platita pentru comanda va fi rambursata. Ne rezervam dreptul sa refuzam livrarea comenzii in cazul in care exista un istoric de refuzuri ale altor comenzi sau in cazul comenzilor false.

GARANTII

Ne angajam sa folosim ingrediente proaspete si sa gatim preparatele in conditii igienico-sanitare.
Este de datoria dumneavoastra sa ne anuntati in prealabil utilizand formularul de comanda (sectiunea observatii) daca suferiti de alergii sau daca nu doriti anumite ingrediente in preparatele comandate.

NELAMURIRI PRIVIND PRODUSELE, RECLAMATII

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate online de pe site-ul https://adagiopizza.ro.

NELAMURIRI

In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe site-ul nostru, va rugam sa expediati un e-mail in acest sens pe adresa comenzi@adagiopizza.ro, in care sa specificiati cat mai multe detalii in baza carora sa putem identifica si prelucra mesajul dumneavoastra (numele complet si corect, data comenzii, data si metoda de livrare si numarul de comanda).

RECLAMATII

Reclamatiile privind produsele comercializate pe site-ul https://adagiopizza.ro vor fi aduse la cunostinta SC LUCKY NEXTEL SRL in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor. SC LUCKY NEXTEL SRL va transmite aceste reclamatii spre solutionare furnizorului/producatorului produselor respective. In cazul in care aveti o problema legata de o comanda sau de orice natura ce tine de site-ul https://adagiopizza.ro, care nu pare a fi rezolvata sau nu a fost rezolvata prin email sau prin telefon cu personalul serviciului clienti, va rugam sa luati legatura pentru o conciliere interna gratuita cu operatorul, tel. 0768 828 918 sau prin e-mail la comenzi@adagiopizza.ro.

DAUNE LA TRANSPORT

Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la adresa comenzi@adagiopizza.ro in maximum 12 ore la primirea produselor.

RECLAMATII CATRE ANPC

Pentru a depune o reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, va rugam sa accesati https://anpc.ro/, unde puteti afla cum se poate depune o reclamatie, precum si datele de contact ale autoritatilor judetene/nationale unde puteti depune reclamatiile.

PUBLICITATE

SC LUCKY NEXTEL SRL isi rezerva dreptul de a trimite clientilor/utilizatorilor sai diverse oferte privind produsele din site-ul https://adagiopizza.ro, propuneri de produse si servicii cadou oferite direct de SC LUCKY NEXTEL SRL sau de partenerii acesteia in conditiile politicii de confidentialitate. Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt, sub nicio forma, responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/ legatura/ intelegere/ tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

NOTIFICARI

Prin accesarea site-ului https://adagiopizza.ro, utilizarea acestui site, cumpararea de produse sau trimiterea de mesaje (e-mail-uri) catre/de la SC LUCKY NEXTEL SRL, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, daca utilizatorul isi da acordul pentru primirea notificarilor pe cale electronica de la SC LUCKY NEXTEL SRL (mesaje, comunicari prin e-mail sau buletine informative-in cazul abonarii la acest serviciu).

SC LUCKY NEXTEL SRL isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului contract fara o notificare prealabila a clientilor/utilizatorilor.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul/clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile de utilizare de mai sus se completeaza cu legile romane in vigoare. In cazul oricarei dispute care ar putea sa apara intre utilizator/client si SC LUCKY NEXTEL SRL si asociatii/ partenerii/ afiliatii sai, se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila, iar daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea unde isi are sediul SC LUCKY NEXTEL SRL.

FORTA MAJORA

Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – numai pe durata fortei majore.

INDEPENDENTA CLAUZELOR CONTRACTUALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni termenii si conditiile.

Meniul zilei
Call Now Button