Politica de Confidentialitate

SC LUCKY NEXTEL SRL, in calitate proprietar al website-ului https://adagiopizza.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui utilizator care viziteaza acest site in vederea efectuarii comenzilor si rezervarilor online.

In conformitate cu Regulamentul (UE) 679/2016 – Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) si a Legii de punere in aplicare a prevederilor GDPR, SC LUCKY NEXTEL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale pe care ni le furnizati dumneavoastra prin completarea formularului de contact (https://adagiopizza.ro/contact) sau a formularului din pagina de finalizare comanda.

SC LUCKY NEXTEL SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul paginii web https://adagiopizza.ro prin efectuarea comenzilor si rezervarilor online, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Datale colectate si/sau prelucrate:

  • nume;
  • prenume;
  • telefon;
  • adresa;
  • adresa de e-mail;

Putem folosi adresa dvs de e-mail sau numarul de telefon pentru a va contacta atunci cand apar oferte si promotii care va pot interesa.

Daca doriti sa nu mai fiti contactat, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa: comenzi@adagiopizza.ro impreuna cu toate datele de identificare.

Meniul zilei
Call Now Button